blablabla dagelijkse sleur

Halloo peeps

Ja blabla het is bijna 2 maanden sinds ik alweer bijna iets heb geschreven, maar ja er gebeurt hier eigenlijk niet veel interessants maar met dank aan een bepaalde Hannah Montana fan (JWZ haha) ga ik toch maar even een kort verhaaltje schrijven. Kort, want er ligt wat huiswerk op mij te wachten en mijn gastvader is vandaag jarig dus parteh.

Anyways, wat een leuk nieuwtje is is dat ik gevraagd ben voor een mode show dus dat ga ik over 2 weken doen, lekker op en neer huppelen over de catwalk. Verder is het eerste semester goed en wel afgerond dus ben ik officieel over de helft! Het grading system is hier heel anders dan in NL, maar het komt er op neer dat het hoogste gemiddelde een 4.0 kan zijn en ik heb een 4.1 omdat ik in elke klas 'extra punten' haal dus eigenlijk ben ik veels te slim. Ofzo. Whatever. School is zo makkelijk hiero.

Oh en ik heb een $50 gas kaart gewonnen, jammer alleen dat ik geen auto rijd haha. Dus heb ik het maar aan mijn gastouders gegeven. Hahh.

En dit afgelopen weekend ben ik een lang weekend naar de dichtsbijzijnde stad geweest, Seattle. De eerste starbucks is daar en het is gewoon super relaxt om weer even in een STAD te zijn. Ohhhh wat mis ik de city.

En een vriendin van mij gaat trouwen. Ze is 18. Ik voel me nu echt oud. MIJN VRIENDEN gaan trouwen. Jeeez.

Eh. Verder. Dagelijkse sleur. Jwt. Ik weet niet zo goed wat ik verder moet vertellen. Dus als jullie requests hebben zet het dan in de reacties neer dan schrijf ik deze week nog een nieuwe blog!

ik mis jullie mijn lieve nerdies

ciao mambo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Job van Burik

Ik werd wakker en dacht: goh,nieuw verhaal,das leuk wakker worden..turns out dat het helemaal niet zo bijzonder is ;) Nee,das flauw...Seattle lijkt me heel mooi om te zien. Hier gaat ook alles as usual,heerlijk vakantie maar zometeen maar aan de arbeid bij onze gemeenschappelijke werkgever and that's basically my hard knock life. Heb je daar eigenlijk een baantje or something? X

charde

Ik ging vandaag even brainstormen over de plaatsen waar we allemaal heen gaan en wat er allemaal te doen is.. Toen kwam ik bij Seattle en toen las ik over de eerste starbucks. Ik dacht ooh das leuk! En nu ben jij der geweest:)! Is seattle beetje leuk:)?? OOOOH ik heb dr zoooooo een zin in! En ik zie je dan gewoon weer na een jaar!!

Kuuuus tot in Amerikaaa

Angela

Hallo Merel,

Leuk om weer iets te lezen van je.
Met Sam z'n vinger gaat het steeds beter, hij heeft nu fysiotherapie, hij moet oefenen om de vingerkootjes weer te gaan bewegen.

En je raad nooit wie er aan mijn voeten ligt op dit moment! .............................. Billy.
Zij logeert hier een weekje, heeft Leo ook iets te doen in zijn vakantie. Ze is echt een schat, dat vind ik zelfs!

Veel succes op de catwalk en tot de volgende keer.

Groeten en kusjes van ons allen.

Petra

Hey Merie,
Fijn dat het zo super gaat op school en wat ongelooflijk stoer: mijn nichie op de catwalk!!!!
Wij zijn nu een midweekje aan het overleven op Texel.
En dat vat niet mee, veel shoppen,strandwandelingen maken,uit eten,en of course lekker chillen
En als hoogtepunt: het sneeuwt op Texel !!!! Alsof we echt op wintersport zijn:-)
Nou meissie ik ga weer verder met chillen anders word ik moe! Kissies from your dear auntxxxxxxx

cath

Hee chickita,
wat een story men!!!! duurde een eeeuwigheid tot ik klaar was met lezen.. haha grapje, lekker kort en krachtig!
maar jaa hier is het vakantie en ik chill hem in de franse bregen op een board en snow everywhere. Aangezien jij ook in sneeuwzit denk ik dat jij aardig wat af board enzo of valt dat mee?

wat te chill btw dat je zo goed bent op school, wordt wat als je straks weer in zeist naar school GENIETEN! Hahahaha, dikke kusssssssssss

Corrie Aarsbergen

Ha Merel,

Zo vaak van plan om je wat te schrijven maar nu gaat het eindelijk gebeuren!! Ook al vind je dat je weinig mee maakt, het is toch een byzondere ervaring waar je je hele leven aan zult denken.Ook zal je het bruisende leven van de Dalweg weer op waarde weten te schatten!?Op maandag missen we je enorm en Jose misschien nog wel het meest want ze wil zo graag dirigeren maar dat gaat moeilijk samen met het spelen op de piano.
Ook hier gaat alles z'n gangetje, Running diner komt er in maart aan en dat is voor de oudjes wel leuk!

Geniet van je modeshow, leuk toch!!Of in julllie taal echt chillen!!

Veel groeten van het nachtegaaltje van Blauwe Maandag, Corrie Aarsbergen

Eva

Oelalalaaaaa jij word zeker een awesome model!! En dan ook nog een met big brains! Way to gooooo!!

En ben jij in seattle geweest? Ö Pas maar op dat je niet door een vampier word gebeten *wbw* (oooh wat is dit een flauwe girly reactie)

OMFG mereeeeeeeeeeel waarom gaat ze trouwen Ö Like is ze perongeluk zwanger ofzo? Of gaat ze echt gewoon vrijwillig op haar 18e trouwen?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX