Going through the (e)motions

Going through the motions
I've hit the bottom
Lost and forgotten
Going through the motions
My mind's about to overload
It's a timebomb and its gonna blow
And I will be going through the motions, go go go!

Hallo mijn Nederlandsche vriendjes,

Jup, I realize that I haven't posted anything in nearly a month.. And this post ain't gonna be long either.
Er is een verklaring voor. Nee, ik heb het niet te druk of iets anders van dat soort bullshit. Het is gewoon dit; ik heb enorm heimwee. Ik heb de afgelopen 4 weken enorm veel gehuild en ik heb meerdere malen op het punt gestaan om mijn koffers te pakken en het eerste vliegtuig terug te nemen. However, tijd heeft me geleerd dat als ik maar genoeg afleiding zoek in mijn passies, drama, zang en dans, mijn heimwee langzamerhand minder word omdat ik me persoonlijk kan ontwikkelen. Ik voel dat het minder word als ik jullie minder contact, maar ik denk dat ik over een paar weken aan de heimwee ben gewend en weer gewoon met jullie kan communiceren.

Dat wilde ik even laten weten. Ik ben niet dood ofzo, maar nu weet iedereen de reden =)
And FYI: ik ben uitgekozen voor District Drama, ik ben een van de 20 gelukkigen van de 80 die auditie hebben gedaan. =) Als ik goed mijn best doe kan ik misschien staat winnen, dat betekent dat ik de beste actrice ben van heel freakin' IDAHO. Hoe cool is dat? Op het moment ben ik druk bezig met mijn musical, elke dag repeteren van 14:30 tot 18:00 want de premiere is al over 2 weken! Crazeh.

An-y-ways, laat in de comments achter wat jullie van mij willen weten/horen, dan zal ik dat schrijven in mijn volgende blog die waarschijnlijk over 2/3 weken komt. Remember; je kan altijd mijn updates volgen op twitter/hyves/facebook! Check ook mijn nieuwe foto's op Facebook!

En feel free to keep me updated about the news in Holland.Zo hoorde ik nota bene van mijn zus in PHOENIX dat Antonie Kamerling zelfmoord heeft gepleegd. WHAT THE HECK??? WHY???
En dat (helaaaaaaaasch) CDA en VVD gaan regeren met gedoogsteun van de PVV. Yeah. Pff. Right. Like that's gonna last. Tegen de tijd dat ik terug kom in Nederland is het kabinet al weer 3x gevallen. Haha.

Gotta go. Just wanted to say hi.

Miss y'all.

Merel

Cathlijn

hi to you too my love,
geniet van de tijd die je er hebt want als je terug bent heb je heimwee naar waar je nu zit,
don't worrie, every little thing gonna be alright, i'm for sure!

grover

vervelend dat je heimwee hebt!!!
in je eentje naar america is natuurlijk nogal wat!!
veel sterkte en geluk!
gr grover

aafje

ha liefie, gewoon doorgaan hoor ik heb er al het vertrouwen in dat het goed komt en over een paar weken heb je nergens geen last meer van en kan je er weer vrolijk op los kletsen met ons ik zal je nog even mailen over wat updates dat van Antonie Kamerling is inderdaad heel erg ik was ook geschokt! xxxx mama

Jilt

Je vergeet je post te vermelden ;)

We missen je merel! Kom maar gauw terug! xD

Edith

Lieve Merel, neem van een wat oudere (en wijze) vrouw aan dat je later als je echt groot bent met zoveel plezier op deze tijd zult terugkijken. Ondanks, of misschien juist omdat je het nu ook af en toe moeilijk hebt. Je weet dan dat je altijd op jezelf terug kunt vallen in welke situatie dan ook, je deinst als het ware nergens meer voor terug.

En wat betreft Anthonie -> ik heb hem een week of 2 voor zijn overlijden nog in Haarlem op een terrasje gezien, het zag er toen heel gezellig uit. Zo zie je maar hoe het kan lopen.

Wij vinden eigenlijk alles leuk wat je schrijft, juist gewoon je dagelijkse beslommeringen. En dat lijkt misschien saai om te schrijven, maar voor ons wel heel leuk om een beeld te krijgen van je leventje daar.

Dus probeer te genieten! Groeten van Edith en familie

Katsíeka

Aaaahw merel don't be saaad!!
Wat altijd helpt is even dit liedje luisteren:

JUST REMEMBER TO SMILEEEE SMILE SMILEEEEE! SO EVERYBODY KNOWS!! AND IT WILL MAKE THINGS SO MUCH BETTER WHEN YOU'RE FEELING LOOOW!!

merel gewoon lekker gaan genieten, want dudeeee sowieso ga jij de actor van idaho worden! sdfjakf seriously hoe vet! Dus idd lekker je bezig houden met alle koelie thingies! Act, dance, sing, flirt with every gay guy, make funny crazy moments, like your life depents on it

Katsíeka

nouhouu waarom past me berichtje er nou weer niet helemaal op :(

*like your life depents on it

Katsíeka

en nou weer niet! aaaaaaaaaaah zie ik het nou verkeerd of what.. Nouhouuu ik verpest je hele blog inbox x'D Oki ik probeer het nog 1 keer thahah

* like your life depents on it

Katsíeka

okki ik geef het op iets verbied mij gewoon mijn berichtje af te maken xD

grazy butterfly

merelll!
je begrijpt vast wel wie dit schrijft (anders ben je wel heel ver van huis)..
Antonie Kamerlink was blijkbaar depri ofzo, zn familie en kennisen wisten dat. Echt shocking he!
Verder, het kabinet is best prima hoor..
en die heimwee, ja, ik denk dat je je daar meer kunt ontplooien qua theatertoekomst dan hier in Nederland, dus neem het ervan! Ik hoop oprecht dat je wint. De mensen hier in Nederland denken aan je, maar jij zit nu gewoon in the USA en ik zou daar graag ook zijn dus! Geniet ervan, leef je uit, maar kom niet totaal veranderd terug straks:). Je zult zien dat tegen de tijd dat je weer naar huis moet je het absoluut jammer vindt!
dikke kus, tot snel

grazy butterfly

Kamerling correctie*

Another dutch girl in Amerika..

Je verhalen zijn sterk geschreven! Love them!
Bellen we snel weer?!

Michelle

Hoi Merel. Wij kennen elkaar niet, maar ik ken je zus een beetje via via maar ook niet giga goed, haha. Ik lees je blog altijd omdat ik vind dat je onwijs leuk schrijft, maar voornamelijk omdat je natuurlijk een uitwisselingsstudent bent!

Ik heb in 2008-2009 als uitwisselingsstudent in Finland gewoond en heb in het begin ook ontzettend veel last gehad van heimwee. Ik wil je niet afschrikken, maar het heeft me zo'n 3 maanden gekost om daarvan af te komen. Ik wil je gewoon even een hart onder de riem steken door te zeggen dat de heimwee het dubbel en dwars waard is! Ik heb er vaak over nagedacht om naar huis te gaan, één keer heb ik het zelfs in werking gezet maar toch afgeblazen. Ik ben nog steeds heel blij dat ik het jaar afgemaakt heb, want het was een ontzettend gave ervaring! Minder contact zoeken met Nederland helpt ook ontzettend veel, je moet gewoon echt met je hele hoofd in Amerika zitten.

Laat de heimwee niet winnen, het is echt een kwestie van doorzetten en uiteindelijk heb je er alleen maar baat bij :)

x Michelle

nina

merel! (l)
hoe is het? ondanks je heimwee?
ik zit nu te leren voor mijn toetsweek
nouja eigenlijk niet, want ik heb geen zin. haha,
is het leuk daar op school? is het moeilijk?

en ik had half je ariel jurk gezien, op sammies verjaardag via skype, echt supermoooi! ariel is leuk, haha.
en heb je mooi weer? hier regent en waait het alleen maar, daar word ik chagarijnig van, ;p

much love. ik mis je! xxxxxxxxxxxx nina.